Konservatuvar Özel Yetenek Sınavları

OPERA BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI

23 EYLÜL 2021 - 3.Sınav  /  Saat: 11.00

Sınav Tarihleri Hakkında:

2. ve 3. Sınavlar 1. Sınav sonrasında kontenjanda boşluk kalması durumunda yapılacak olup, sınav tarihleri değişiklik gösterebilir veya yapılmayabilir. Yapılan sınavdan  sonra bir sonraki sınava başvuru yapılabilecektir. Adayların başvuru esnasında sınav tarihi seçme imkanı yoktur.

• Mevcut süreç çerçevesinde sınava girecek adaylarımız sınavlara kendilerine verilen saatte gelecektir.
  • Sınava başvuru yapan adaylar için sınav gününden bir gün önce randevu listesi hazırlanacak ve yine sınav gününden bir gün önce adayların hangi saat te sınava geleceklerini belirtir liste üniversitemiz web sayfasından duyurulacaktır.

NOT : İstenilen Belgeler Şeffaf Föy İçerisinde Getirilmelidir.

Haliç Üniversitesi Konservatuvar Özel Yetenek Sınavları için Belirlenen Kurallar

1)Yetenek sınavlarımız yüz yüze ve tek aşamalı olarak yapılacaktır.

2)Yığılmayı önlemek için, her gün bir bölüm yapacak şekilde, sınavlar iki gün üst üste yapılacaktır.

3)Yine yığılmayı önlemek için adaylar randevulu olarak çağırılacaktır.

4)Sınav yapılacak salon havadar ve geniş olacak; jüri üyeleri kendi aralarında ve  aday ile mesafeli bir şekilde duracaklardır, aday kapıya yakın olacaktır.

5)Jüri üyeleri ve adaylar maskeli olacak, aday sınav esnasında maskesini çıkarabilecektir.

TİYATRO BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI

23-24 EYLÜL 2021 - 3.Sınav  /  Saat: 11.00

Siyah Eşofman ve Spor Ayakkabı

1)Yetenek sınavlarımız yüz yüze ve tek aşamalı olarak yapılacaktır.

2)Yığılmayı önlemek için, her gün bir bölüm yapacak şekilde, sınavlar iki gün üst üste yapılacaktır.

TÜRK MUSİKİSİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI

21 EYLÜL 2021 - 3.Sınav  /  Saat: 11.00