Konservatuvar Özel Yetenek Sınavları

Sınav & Kayıt Takvimi

TÜRK MUSİKİSİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI

Başvuru Tarihleri: 27 Eylül 2022 - 2 Ekim 2022

3 Ekim 2022 saat 10:00'da, 5. Levent Kampüsü, 6. Blok 4. Kat, 6426 numaralı sınıfta yapılacaktır.

Sınav Tarihleri Hakkında

Mevcut sınavdan sonra kontenjanda boşluk kalması durumunda yeni sınav yapılacak olup, sınav tarihleri değişiklik gösterebilir veya yapılmayabilir. Yapılan sınavdan sonra bir sonraki sınava başvuru yapılabilecektir. Adayların başvuru esnasında sınav tarihi seçme imkânı yoktur.

• Mevcut süreç çerçevesinde sınava girecek adaylarımız sınavlara kendilerine verilen günde gelecektir.
  • Sınava başvuru yapan adaylar için sınav gününden bir gün önce randevu listesi hazırlanacak ve yine sınav gününden bir gün önce adayların hangi saatte sınava geleceklerini belirtir liste üniversitemiz web sayfasından duyurulacaktır. Adayların ilan edilen sınav saatinden en az yarım saat önce sınav yerinde bulunması gerekmektedir.

Sınava Katılacak Adayların Yanlarında Getirmesi Zorunlu Olan Belgeler:

NOT: İstenilen belgeler şeffaf föy içerisinde getirilmelidir.

Sınavda başarılı olan adaylar için kesin kayıt tarihleri web sitesi üzerinden ilan edilecektir.

OPERA BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI

Başvuru Tarihleri: 27 Eylül 2022 - 2 Ekim 2022

3 Ekim 2022 saat 10:00'da, Haliç Üniversitesi 5. Levent Kampüsü, 6. Blok 4. Katta yapılacaktır.

Sınav Tarihleri Hakkında

Mevcut sınavdan sonra kontenjanda boşluk kalması durumunda yeni sınav yapılacak olup, sınav tarihleri değişiklik gösterebilir veya yapılmayabilir. Yapılan sınavdan  sonra bir sonraki sınava başvuru yapılabilecektir. Adayların başvuru esnasında sınav tarihi seçme imkânı yoktur.

• Mevcut süreç çerçevesinde sınava girecek adaylarımız sınavlara kendilerine verilen saatte gelecektir.
  • Sınava başvuru yapan adaylar için sınav gününden bir gün önce randevu listesi hazırlanacak ve yine sınav gününden bir gün önce adayların hangi saat te sınava geleceklerini belirtir liste üniversitemiz web sayfasından duyurulacaktır.

Sınava Katılacak Adayların Yanlarında Getirmesi Zorunlu Olan Belgeler:

TİYATRO BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI

Başvuru Tarihleri: 27 Eylül 2022 - 2 Ekim 2022

3 Ekim 2022 saat 10:00'da, Konservatuvar 6. Blok 5. Kat, 6527 numaralı sahnede yapılacaktır.

Sınava Katılacak Adayların Yanlarında Getirmesi Zorunlu Olan Belgeler