Konservatuvar Özel Yetenek Sınavları

Sınav & Kayıt Takvimi

TÜRK MUSİKİSİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI

Özel Yetenek Sınav Tarih ve Saat Bilgileri

04 Kasım 2021 Saat 10:00'da Sütlüce Yerleşkesi A Blok 1. Kat Konferans Salonunda yapılacaktır.

Sınav Tarihleri Hakkında:

Mevcut sınavdan sonra kontenjanda boşluk kalması durumunda yeni sınav yapılacak olup, sınav tarihleri değişiklik gösterebilir veya yapılmayabilir. Yapılan sınavdan  sonra bir sonraki sınava başvuru yapılabilecektir. Adayların başvuru esnasında sınav tarihi seçme imkanı yoktur.

• Mevcut süreç çerçevesinde sınava girecek adaylarımız sınavlara kendilerine verilen saatte gelecektir.
  • Sınava başvuru yapan adaylar için sınav gününden bir gün önce randevu listesi hazırlanacak ve yine sınav gününden bir gün önce adayların hangi saat te sınava geleceklerini belirtir liste üniversitemiz web sayfasından duyurulacaktır.

Sınava Katılacak Adayların Yanlarında Getirmesi Zorunlu Olan Belgeler

·       Adayların kimliklerinin aslı olmalıdır.

·       TYT sınav sonucunu gösterir belge

NOT : İstenilen Belgeler Şeffaf Föy İçerisinde Getirilmelidir.

Haliç Üniversitesi Konservatuvar Özel Yetenek Sınavları için Belirlenen Kurallar

1)Yetenek sınavlarımız yüz yüze ve tek aşamalı olarak yapılacaktır.

2)Yine yığılmayı önlemek için adaylar randevulu olarak çağırılacaktır.

3)Sınav yapılacak salon havadar ve geniş olacak; jüri üyeleri kendi aralarında ve  aday ile mesafeli bir şekilde duracaklardır, aday kapıya yakın olacaktır.

4)Jüri üyeleri ve adaylar maskeli olacak, aday sınav esnasında maskesini çıkarabilecektir.

5)Girişte ve sınav yerinde dezenfektan bulundurulacaktır.