LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

OPERA BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI

05-06 AĞUSTOS 2021

23-24 EYLÜL 2021

• Mevcut süreç çerçevesinde sınava girecek adaylarımız sınavlara kendilerine verilen saatte gelecektir.
  • Sınava başvuru yapan adaylar için sınav gününden bir gün önce randevu listesi hazırlanacak ve yine sınav gününden bir gün önce adayların hangi saat te sınava geleceklerini belirtir liste üniversitemiz web sayfasından duyurulacaktır.

Sınava Katılacak Adayların Yanlarında Getirmesi Zorunlu Olan Belgeler

27 Temmuz 2020 den sonra yapılacak olan sınavlara katılacak adayların dikkatine:

·       AOBP (Orta Öğretim Başarı Puanı) Gösterir Sınav Sonuç Belgesi (fotokopi)

·       En son girmiş olunan üniversite sınavına ait tüm puanları gösterir sınav sonuç belgesi (fotokopi)

NOT : İstenilen Belgeler Şeffaf Föy İçerisinde Getirilmelidir.

Haliç Üniversitesi Konservatuvar Özel Yetenek Sınavları için Belirlenen Kurallar

1)Yetenek sınavlarımız yüz yüze ve tek aşamalı olarak yapılacaktır.

2)Yığılmayı önlemek için, her gün bir bölüm yapacak şekilde, sınavlar iki gün üst üste yapılacaktır.

3)Yine yığılmayı önlemek için adaylar randevulu olarak çağırılacaktır.

4)Sınav yapılacak salon havadar ve geniş olacak; jüri üyeleri kendi aralarında ve  aday ile mesafeli bir şekilde duracaklardır, aday kapıya yakın olacaktır.

5)Jüri üyeleri ve adaylar maskeli olacak, aday sınav esnasında maskesini çıkarabilecektir.

TİYATRO BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI

05-06 AĞUSTOS 2021

22-23 EYLÜL 2021

·       Özel Yetenek Sınavı Başvuru Belgesi

Siyah Eşofman ve Spor Ayakkabı

1)Yetenek sınavlarımız yüz yüze ve tek aşamalı olarak yapılacaktır.

2)Yığılmayı önlemek için, her gün bir bölüm yapacak şekilde, sınavlar üç gün üst üste yapılacaktır.

TÜRK MUSİKİSİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI

02-03 AĞUSTOS 2021