Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavları

LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

Sınav & Kayıt Takvimi

Online Başvuru ve Ücret Yatırma Tarihleri :

Online Başvuru : 7 Eylül - 13 Eylül 2022 saat 23:55’e kadar

Sınav Tarihi : 14 Eylül 2022 Çarşamba

Sınav Yeri : Haliç Üniversitesi 5. Levent Kampüsü - 5.Levent Mahallesi, 15 Temmuz Şehitler Caddesi, No: 14/12 34060 Eyüpsultan / İSTANBUL.

Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu 6. bina karşısı F Blok Kapalı Spor Salonu

İrtibat No:  0212 924 24 44

Dahili : 1472

Dahili : 4003

E-Posta: besyoozelyetenek@halic.edu.tr

Her      adayın    sınava     alınacağı    gün     ve    saatlerin     seçimi    internet sayfamızda (https://ozelyetenek.halic.edu.tr/tr/beden-egitimi-ve-spor-yuksekokulu-ozel-yetenek-sinavlari/basvuru) sunulmuştur. Sınav randevu sistemiyle yapılacaktır. Her aday Özel Yetenek Sınavına gireceği tarih ve saati sınava başvuru sırasında kendisi belirleyecektir.

Randevu saatleri dışında hiçbir öğrenci sınava alınmayacaktır.

Not: Özel Yetenek Sınavları her gün sabah 11.00’da başlayacaktır. Sınav Komisyonu sınav yeri ve zamanını değiştirebilir. Yapılan değişiklikler sınav öncesinde internet sayfamızdan adaylarla paylaşılacaktır.