Konservatuvar Özel Yetenek Sınavları

OPERA BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI

Özel Yetenek Sınav Tarih ve Saat Bilgileri

16 EYLÜL 2020

• Mevcut süreç çerçevesinde sınava girecek adaylarımız sınavlara kendilerine verilen saatte gelecektir.
  • Sınava başvuru yapan adaylar için sınav gününden bir gün önce randevu listesi hazırlanacak ve yine sınav gününden bir gün önce adayların hangi saatte sınava geleceklerini belirtir liste üniversitemiz web sayfasından duyurulacaktır.

Önemli Bilgilendirme:

27 Temmuz 2020 den önce yapılan sınavlarımızın değerlendirmesi ve ilanı  YKS sınav sonuçlarının açıklanmasından sonra yapılacaktır. YKS sınav sonucunda, özel yetenek sınavına katılmak için  kılavuzda belirtilen asgari TYT puanı alamamış adayların sınavları geçersiz sayılacak ve değerlendirmeye alınmayacaktır.

• Kimlik Fotokopisi
  • AOBP (Orta Öğretim Başarı Puanı) TYT Puanını Gösterir ÖSYM Sınav Sonuç Belgesi (fotokopi)

NOT : İstenilen Belgeler Şeffaf Föy İçerisinde Getirilmelidir.

Haliç Üniversitesi Konservatuvar Özel Yetenek Sınavları için Belirlenen Kurallar

1)Yetenek sınavlarımız yüz yüze ve tek aşamalı olarak yapılacaktır.

2)Yığılmayı önlemek için, her gün bir bölüm yapacak şekilde, sınavlar üç gün üst üste yapılacaktır.

3)Yine yığılmayı önlemek için adaylar randevulu olarak çağırılacaktır.

4)Sınav yapılacak salon havadar ve geniş olacak; jüri üyeleri kendi aralarında ve  aday ile mesafeli bir şekilde duracaklardır, aday kapıya yakın olacaktır.

5)Jüri üyeleri ve adaylar maskeli olacak, aday sınav esnasında maskesini çıkarabilecektir.

TİYATRO BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI

Özel Yetenek Sınav Tarih  Bilgileri

17 EYLÜL 2020

• Sınava başvuru yapan adaylar için sınav gününden bir gün önce randevu listesi hazırlanacak ve yine sınav gününden bir gün önce adayların hangi saat te sınava geleceklerini belirtir liste üniversitemiz web sayfasından duyurulacaktır.

TÜRK MUSİKİSİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI

Özel Yetenek Sınav Tarih ve Saat Bilgileri