Konservatuvar Özel Yetenek Sınavları

1. Aşama Sınavı saat  09:30 da başlar. 306 Nolu Derslik

21 Ağustos 2019 Çarşamba
2. Aşama Sınavı saat  10:00 da başlar  208 Nolu Derslik
Aşama Sınavından Başarılı Olanlar Katılacak)

22 Ağustos 2019  Perşembe
2. Aşama Sınavı saat  10:00 da başlar  208 Nolu Derslik
(1.Aşama Sınavından Başarılı Olanlar Katılacak)

• Yapılacak olan özel yetenek sınavları 2 aşamalı olacaktır.
  •  20  Ağustos 2019  Salı  günü 1. Aşama sınavları yapılacak olup, sınava başvurusu onaylanan ve isimleri ilan edilen tüm adayların bu sınava katılmaları gerekmektedir,     1. Aşama sınavına katılmayan ve başarısız olan adaylar 2. Aşama sınavına katılamaz.
  • 1. Aşama sınavında başarılı olan adaylar aynı günün akşamında web sayfasından ilan edilecektir ve  21-22 Ağustos ta yapılacak olan 2. Aşama sınavına katılmaya hak kazanacaklardır.
  •  21-22 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan 2. Aşama sınavlarında başarılı olan ve kayıt yaptırma hakkı kazanan öğrenciler web sayfasında ilan edilecektir.
  • Kayıt yaptırma hakkı kazanan öğrenciler kendilerine verilecek olan süre zarfı içerisinde kayıt yaptırmak zorundadırlar.

Sınava Katılacak Adayların Yanlarında Getirmesi Zorunlu Olan Belgeler

• AOBP (Orta Öğretim Başarı Puanı) Gösterir Sınav Sonuç Belgesi (fotokopi)
  • En son girmiş olunan üniversite sınavına ait tüm puanları gösterir sınav sonuç belgesi (fotokopi)

TİYATRO BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI

Özel Yetenek Sınav Tarih ve Saat Bilgileri

20 Ağustos 2019   Salı
1. Aşama Sınavı saat 09:30 da başlar. Ses sınavı 207 Nolu Derslikte yapılacak olup bu sınavdan çıkan adaylar 206 Nolu Derslikte hareket sınavına katılacaktır.

21 Ağustos 2019 Çarşamba
2. Aşama Sınavı saat 10:00 da başlar. Sınav Yeri : Sahne
1.Aşama Sınavından Başarılı Olanlar Katılacak)

22 Ağustos 2019 Perşembe
2. Aşama Sınavı saat 10:00 da başlar. Sınav Yeri : Sahne
1. Aşama Sınavından Başarılı Olanlar Katılacak)

• Yapılacak olan özel yetenek sınavları 2 aşamalı olacaktır.
  •  20 Ağustos 2019 Salı  günü 1. Aşama sınavları yapılacak olup, sınava başvurusu onaylanan ve isimleri ilan edilen tüm adayların bu sınava katılmaları gerekmektedir,     1. Aşama sınavına katılmayan ve başarısız olan adaylar 2. Aşama sınavına katılamaz.

Hareket sınavı ve Sahne sınavına katılacak adayların düz siyah eşofman ve spor ayakkabı ile katılmaları zorunludur.

• 1. Aşama sınavında başarılı olan adaylar aynı günün akşamında web sayfasından ilan edilecektir ve  21-22 Ağustos ta yapılacak olan 2. Aşama sınavına katılmaya hak kazanacaklardır.
  • 21-22 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan 2. Aşama sınavlarında başarılı olan ve kayıt yaptırma hakkı edinen öğrenciler web sayfasında ilan edilecektir.

Sınava Katılacak Adayların Yanlarında Getirmeleri Gerekenler

• Siyah Eşofman ve Spor Ayakkabı

TÜRK MUSİKİSİ BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK GİRİŞ SINAVI

Özel Yetenek Sınav Tarih ve Saat Bilgileri:

20 Ağustos 2019  Salı
1. Aşama Sınavı saat   09:30 da başlar. Sınav Yeri : Meşkhane

21  Ağustos 2019 Çarşamba
2. Aşama Sınavı saat   09:30 da başlar. Sınav Yeri : Meşkhane
(1.Aşama Sınavından Başarılı Olanlar Katılacak)

22   Ağustos 2019 Perşembe
2. Aşama Sınavı saat   09:30 da başlar. Sınav Yeri : Meşkhane
1. Aşama Sınavından Başarılı Olanlar Katılacak)

• Yapılacak olan özel yetenek sınavları 2 aşamalı olacaktır.
  • 1. Aşama sınavında başarılı olan adaylar aynı günün akşamında web sayfasından ilan edilecektir ve 21-22 Ağustos ta yapılacak olan 2. Aşama sınavına katılmaya hak kazanacaklardır.
  •  21-22  Ağustos tarihlerinde yapılacak olan 2. Aşama sınavlarında başarılı olan ve kayıt yaptırma hakkı edinen öğrenciler web sayfasında ilan edilecektir.

Sınava Katılacak Adayların Yanlarında Getirmesi Zorunlu Olan Belgeler