Konservatuvar Özel Yetenek Sınav Sonuçları (9-10 Ağustos 2018)

17.08.2018

Opera ve Konser Şarkıcılığı bölümü için lütfen tıklayınız.

Tiyatro bölümü için tıklayınız.

Türk Musikisi bölümü için tıklayınız.

Tüm Konservatuvar bölümleri Asil adayları 31.08.2018 Tarihine Kadar %50 Burslu Kayıt Yaptırabilirler.

Türk Musikisi Bölümü için ; Yedek adaylar 3-4 Eylül 2018 Tarihleri Arasında %50 Burslu Olarak Kontenjan Kalması Halinde Kayıt Yaptırabilirler

Kayıt İçin Gerekli Olan Belgeler

• TYT Sonuç Belgesi
  • Lise Diploması ya da Geçici Mezuniyet Belgesi Aslı ( Kayıt esnasında fotokopisi alınacak aslı öğrenciye iade edilecektir)
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • 2 Adet Fotoğraf
  • Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (1998 ve Öncesi Doğumlular)
  • Mezun durumda olmayan fakat mezun olacak öğrenciler okullarından alacakları; sorumlu olduğu dersleri geçtiği takdirde mezun olacaktır yazısı ile kayıt yaptırabilirler. Bu belge ile kayıt yaptıran öğrencilerden eksik belge taahhütnamesi alınacaktır.
  • Öğrencinin kendisinin kayda gelmesi zorunlu olup, eğer gelemiyor ise kaydını noterden vekâlet vereceği birisi yaptırabilir.

Eksik evrak ile kesinlikle kayıt alınmayacaktır.

ÖĞRENİM ÜCRETLERİ VE ÖDEME KOŞULLARI

Konservatuvar
Bölüm Adı Kontenjan Türü Kontenjanı Öğrenim Ücreti
Opera ve Konser Şarkıcılığı Burslu 3 ---
Opera ve Konser Şarkıcılığı  50% 27 17.500 TL
Tiyatro Burslu 3 ---
Tiyatro 50% 27 17.500 TL
Türk Musikisi Burslu 5 ---
Türk Musikisi 50% 39 17.500 TL

Ödeme koşulları ile ilgili bilgi almak veya ödeme yapmak için http://halic.edu.tr/tr/ogrencimiz/ogrenim-ucretleri sayfasını ziyaret ediniz.

Kayıtlar Sütlüce Kampüsümüzde gerçekleşecektir.