Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavları

ADAY ÖĞRENCİ

Sınav & Kayıt Takvimi

Online Başvuru ve Ücret Yatırma Tarihleri :

Online Kayıt: 14 Eylül - 25 Eylül 2020

Sınav Tarihi : 29 - 30 Eylül 2020

Sınav Yeri : Haliç Üniversitesi Levent Yerleşkesi BESYO Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD)  Levent Cad. No: 51     Beşiktaş - İstanbul

İrtibat No:  0212 924 24 44 / Dahili : 4002 ayseerkartal@halic.edu.tr / duygukaradag@halic.edu.tr

Her      adayın    sınava     alınacağı    gün     ve    saatlerin     seçimi    internet sayfamızda ( http://www.halic.edu.tr ) sunulmuştur. Sınav randevu sistemiyle yapılacaktır. Her aday Özel Yetenek Sınavına gireceği tarih ve saati sınava başvuru sırasında kendisi belirleyecektir. Covid-19 Pandemi sürecinden ötürü randevu saatleri dışında hiçbir öğrenci sınava alınmayacaktır.

Not: Özel Yetenek Sınavları her gün sabah 10.00’da başlayacaktır. Sınav Komisyonu sınav yeri ve zamanını değiştirebilir. Yapılan değişiklikler sınav öncesinde internet sayfamızdan adaylarla paylaşılacaktır.